Curs

Seminari Friedrich Nietzsche

Inscripcions omplint el següent formulari

A Ecce homo (1888), un Friedrich Nietzsche al llindar de la bogeria va escriure que amb Així parlà Zaratustra (1885) "havia fet a la humanitat el regal més gran, el llibre més profund, un pou inesgotable on cap galleda descendeix sense pujar plena d'or i bondat". Aquest llibre visionari, un dels cims de la literatura i filosofia alemanyes, ple d'ecos de la traducció luterana de la Bíblia, mostra els pensaments clau de l'autor (la diagnosi del nihilisme, l'etern retorn, la voluntat de poder, el superhome) de forma poètica i amb ressons profètics. El professor Pérez-Borbujo, amb la seva habitual claredat, ens guiarà pels punts essencials d'aquest llibre a finals de setembre d'aquest sorprenent any.

5 sessions en línia – setembre - octubre 2020:

  • Dilluns 28: Nietzsche i el cinquè evangeli. Introducció a Així parlà Zaratustra
  • Dimarts 29: La transvaloració de tots els valors. La vella i la nova Llei.
  • Dimecres 30: L’etern retorn del mateix. Una nova teoria del temps.
  • Dijous 1: El veritable sentit de la voluntat de poder en Nietzsche-Zaratustra.
  • Divendres 2: El superhome nietzscheà. Fi i apoteosi del Cinquè Evangeli.

Fernando Pérez-Borbujo és professor del Departament d’Humanitats de la UPF i doctor en Humanitats i Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF. Ha centrat els seus estudis en la filosofia alemanya del s. XIX i l’espanyola del s. XX i en les relacions culturals i filosòfiques entre ambdues cultures. El seu altre àmbit d’estudis és sobre les relacions entre ètica, religió i política en el món contemporani.

Aquest curs es farà en línia.

Horari: de 18.30 h a 20.30 h

Informació i inscripcions: activitats@laie.es | assumpte: Seminari Nietzsche | Tel.: 933 181 739

Inscripcions omplint el següent formulari

Preu seminari: 90 €

(10% de descompte presentant la targeta client de Laie | 5% de descompte presentant el carnet de les Biblioteques de Barcelona |  15 % de descompte per a estudiants i aturats. Cal presentar-ne l’acreditació) 

Política de cancel·lació i de devolució

Si el curs no arribés al nombre mínim d’inscrits, es cancel·laria i es retornaria l’import d’inscripció. Seran reemborsables les inscripcions cancel·lades per escrit amb una antelació de 7 dies naturals a l'inici del curs o activitat. Caldrà fer la petició de devolució enviant un correu electrònic a activitats@laie.es on han de constar totes les dades de la inscripció, amb el nom del curs, nom i cognoms de l’alumne, data, dades de contacte i motiu de la devolució. No s’accepten peticions de devolució informades per cap altra via.

Dades activitat

  • Laie Pau Claris llibreria cafè
  • Curs en línia

    Google maps

* Places limitades

INSCRIURE’S

Comparteix

Següent