Cursos

Blanc sobre blanc

alt text

TALLER PRESENCIAL- Impartit perNúria Montclús, Assistent Curatorial del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)/28 de Novembre de 18:30h - 20h a Laie Pau Claris C/ Pau Claris, 85

Blanc sobre blanc: de Kasimir Malevich a Ignasi Aballí i Isidoro Valcárcel Medina.

Taller edició especial Dart Festival.

Més informació: activitats@laie.es | assumpte: TALLER BLANC | Tel. 933 181 739

Més de un segle després de que Kasimir Malevich realitzés el seu quadre Blanc sobre blanc (1918), tant Ignasi Aballí com Isidoro Valcárcel Medina coincidiren en realitzar unes creacions pictòriques en què el blanc era aplicat sobre superfícies d'aquest mateix color. Quina relació tenen aquestes obres amb la de l'artista suprematista? Quines diferències existeixen entre les seves intencions?

A partir d'un anàlisi comparat entre aquestes tres peces aprofundirem en l'obra d'aquests tres artistes i reflexionarem sobre l'evolució de la pintura i de nocions com l'error, la correcció, l'omissió o la invisibilitat en les pràctiques artístiques contemporànies, des de principis del segle XX fins al moment actual.

Taller impartit per Núria Montclús, investigadora i assistent curatorial del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Comparteix

Dades activitat

Laie Pau Claris28/11/2022
Carrer de Pau Claris, 85, 08010 Barcelona
* Places limitades