16/11/2022

Laie col·labora amb la 24a Edició del Festival Mil·lenni

alt text
icon

Autor: Laie

En un esforç més per acostar la cultura a tots, Laie col·labora en la 24a Edició del Festival Mil·lenni amb avantatges per a tots els seus assistents i participant en la difusió dels seus concerts i activitats. Com a llibreria oficial del festival t'oferim una àmplia selecció bibliogràfica relacionada amb els artistes i propostes musicals d'aquesta edició. Segueix les xarxes de Laie per a participar en els sortejos d'entrades dobles per al festival. A més, només per ser client Laie tindràs un descompte del 10% en comprar les teves entrades per al festival utilitzant el codi de descompte LAIE10.

-> Consulta la programació del festival.

Aquesta edició d'un dels festivals més autèntics de Barcelona aposta per una programació amb tendències electròniques i de qualitat. Enguany es podrà gaudir del festival al Palau de la Música, el Teatre Coliseum, la Sala Apol·lo, la Sala Razzmatazz, el Sant Jordi Club, el Gran Teatre del Liceu o el Auditori del Fòrum.

Fins al 14 d'abril, si has assistit al Festival Mil·lenni tens un 5% de descompte en llibres i un 10% en els cursos Laie, mostrant la teva entrada en qualsevol de les nostres llibreries i botigues.

La música que t'agrada, a Laie!


Comparteix