06/11/2022

Laie, un any més dona suport a l'art com a patrocinador oficial del Dart Festival

alt text
icon

Autor: Laie

El pròxim 24 de novembre arrenca la sisena edició del Festival de Cinema Documental sobre Art Contemporani, Dart Festival 2022. Un any més, Laie col·laborarà amb la mostra patrocinant tres dels seus guardons: Premi Laie millor documental, Premi Laie millor direcció i Premi Laie de la crítica. Una altra de les accions conjuntes que tindran lloc és l'organització d'un taller especial d'Art Contemporani el pròxim 28 de novembre de la mà de Núria Monclús, investigadora i assessora curatorial del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA). A més del patrocini, Laie com a llibreria oficial del festival ofereix les millors bibliografies complementàries, així com activitats alternatives per a aprofundir en el coneixement del festival i de les seves variades propostes audiovisuals.

Enguany l'objectiu del DART es centra en explorar l'estètica i el paper intel·lectual que l'art contemporani té en la societat, així com la voluntat de mostrar-lo com un fenomen viu i en evolució constant.

Es podrà gaudir del festival tant de manera presencial com en línia:
— En línia, del 24 de novembre a l'11 de desembre en la plataforma Filmin.es.
— Presencialment, del 24 al 30 de novembre en Sala Phenomena, Cinemes Girona i MACBA.

Per la compra d'una entrada o mostrant un dels fyers que es repartiran durant els dies que duri el festival, aconsegueix descomptes especials en les llibreries i botigues Laie. Si mostres la teva entrada o el flyer en qualsevol de les nostres botigues, gaudiràs d'un 5% de descompte en llibres i un 10% en productes culturals i cursos.

A continuació, us mostrem el vídeo que hem preparat per a aquesta edició del Dart Festival:


Comparteix