13/11/2023

Top Secret, a CaixaForum Barcelona

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

CaixaForum Barcelona, del 24 de novembre de 2023 fins al 17 de març de 2024.

El 24 de novembre, CaixaForum Barcelona presenta una nova exposició:Top secret. Una mostra coorganitzada per la Cinémathèque française i la Fundació "la Caixa".

Aquesta exhibició examina les connexions entre el setè art i l'espionatge, la intersecció entre la narrativa fictícia i els esdeveniments històrics, així com la relació entre els objectes d'attrezzo i la tecnologia emprada pels agents secrets. Des d'icònics personatges com Mata Hari, James Bond, Edward Snowden i els protagonistes de sèries com "Carrie Mathison" i "Malotru", s'exploren diverses facetes de l'espionatge al llarg del temps.

L'exposició convida a submergir-se en un viatge captivador, on s'evidencia l'evolució de l'espionatge al cinema i el seu vincle amb successos reals. Mitjançant l'anàlisi de la tecnologia emprada pels espies i la presència d'objectes emblemàtics, es revela l'estreta relació entre la imaginació cinematogràfica i la realitat de l'espionatge al llarg dels anys.

A Laie CaixaForum Barcelona trobaràs el catàleg de l'exposició, així com la bibliografia destacada i una selecció exclusiva de productes inspirats.

Comparteix