Col·laborador targeta Laie

Concert Studio

Concert Studio és una promotora especialitzada en música en viu amb una experiència de més de dues dècades en el sector. És membre de ARC (Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya) i de APM (Associació de Promotors Musicals).

La promotora s'enfoca en diversos gèneres musicals, des de la música clàssica fins al jazz, flamenc, rock, pop i músiques del món, tant nacionals com internacionals. El seu compromís és l'excel·lència en l'organització d'esdeveniments, així com la satisfacció del públic.

Encara que la seva seu es troba a Barcelona, on es realitzen la majoria dels esdeveniments a les sales i espais més emblemàtics de la ciutat, Concert Studio té una llarga trajectòria que abasta tot el territori nacional i fins i tot algunes ciutats europees on també ha organitzat espectacles de música en viu.

Concert Studio és la creadora del Festival Jardins Pedralbes i ha organitzat les seves deu reeixides edicions, així com les 24 edicions del Banc Mediolanum Festival Mil·lenni. A més, és l'encarregada d'espectacles com "El Señor dels Anillos en Concierto" al Palau Sant Jodri de Barcelona i el WiZink Center de Madrid.

Comparteix
icona

Promocions actuals de Concert Studio

Promoció vàlida fins el 22/05/2024

Ruines, al Palau de la Música Catalana

Fes servir el codi de promoció LAIE_PMC2024 i gaudeix d’entrades a 15 euros en aquest concert. Butaques en promoció limitades!

-15%

Promoció vàlida fins el 12/05/2024

Don Ramón María del Valle-Inclán, al Teatre Poliorama

Teatre Poliorama, del 17 d’abril al 12 de maig de 2024Fer Sant Jordi també és teatre. Celebra Sant Jordi amb màgia teatral! S...

-10%

Promoció vàlida fins el 06/06/2024

Club de lectura 2023– 2024. 12a edició

10% de descompte acreditant el Club Laie. - La lectura de les obres d'aquest club de lectura permet comentar i pensar més a fons les inquietuds del present. Per Glòria Farrés.

Promoció vàlida fins el 28/06/2024

Tallers d'escriptura Fuentetaja 2023-2024

Per formar part de Laie, la matrícula d'inscripció als tallers Fuentetaja a Laie Pau Claris és gratuïta.