April 8, 2020

Booksellers at home

Booksellers at home

Les llibreteres i llibreters de Laie no volem perdre el contacte amb tu. Per això, aquí trobaràs vídeos nostres en què recomanem o llegim llibres, tant si són novetats com llibres fonamentals en la nostra biblioteca personal. 

Desitgem que us ajudin, per poc que sigui, a superar aquesta situació. Moltes gràcies!  

 

La llibretera Cèlia Estatuet llegeix Hernán Díaz:

La llibretera Cèlia Estatuet llegeix un fragment d’A l’horitzó, d’Hernán Díaz. Una novel·la que comença com un western: hi ha aventura, un objectiu clar... però hi ha obstacles insuperables i la història avança fent marrades cap a una cosa més profunda i salvatge, un antiwestern trist i bell alhora.

Traducció de Josefina Caball per a l’editorial Periscopi. També està disponible A lo lejos, la traducció de Jon Bilbao al castellà per a Impedimenta.

 

La llibretera Laia Arce ens recomana tres llibres:

Laia Arce ens recomana tres llibres: te'ls apuntes?

Lana Bastašic: Atrapa la llebre. Traducció de Pau Sanchis per a Periscopi

Lidia Chukóvskaia: Crónica de un silencio. Traducció de Marta Rebón per a Errata Naturae

Robert Macfarlane: Bajotierra. Traducció de Concha Cardeñoso per a Literatura RandomHouse / Sota terra. Traducció d'Alexandre Gombau per a Angle editorial.

 

El llibreter José Aguilera recomana Sinfín de Martín Caparrós:

El llibreter José Aguilera, de Laie Pau Claris, ens recomana Sinfín, de Martín Caparrós. Una novel·la situada l'any 2070, en ple descobriment de la immortalitat. Un èxit del qual, paradoxalment, es poden traçar paral·lelismes amb la pandèmia actual.

 

Continuarà!

Related books

icono Related magazine posts