LOS ENVÍOS REALIZADOS A PARTIR DEL DÍA 19 DE ABRIL PUEDEN SUFRIR ALTERACIONES EN EL PLAZO DE ENTREGA
alt text
Añadir a favoritos

EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA

CARBADILLO, ELISENDA/ENRICH, MONTSERRAT

IVA incluido

Descripción
El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica.A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolço s, galetes o aperitius.Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un interès creixent per les seves propietats antioxidants.Aquesta obra també esmenta la seva notorietat al llarg de la història, doncs la trobem en cançons, poemes, o bres de t...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEL FARELL EDICIONS
2021
152 Páginas
Formato: Otros
ISBN: 9788417116361
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS