HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
ELS LLEGUMS, L'ARRÒS I LA PASTA
IVA incluido
Descripción
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, co mtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions c limàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan dest acades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicen t Marqué...Estado: En stock
Disponibilidad
Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.
Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.
DetallesEDICIONS SIDILLA
2020
900 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788412156980
Idioma: CATALÁNIlustrador: MAYOL MAS, MONTSE
Materia: Gastronomía