LA BOTIFARRA
COM PREPARAR-LA 11 VEGADES
IVA incluido
Descripción
Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de so pes, a més de ser lacompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, es co mpon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això semboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tr os de lintestí gros del porc. Sovint, la botifarra sintegra en un plat de verdura i llavors es menja cuita/ però també es consumei x crua.Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesSD EDITORES
2017
20 Páginas
Formato: Grapado
ISBN: 9788494611247
Idioma: CATALÁNIlustrador: JOVER ARMENGOL, LLUISA
Materia: Recetas