alt text
Añadir a favoritos

PER QUÈ? MENGEM?

L'ORIGEN DE 47 PLATS HABITUALS
VIDAL, ALBERT

IVA incluido

Descripción
Els plats que formen la cuina catalana han evolucionat al llarg de la història, fins assolir una gran acceptació. Us presentem la hi stòria i evolució de 47 menjars ben coneguts, fins i tot podríem dir que populars que, de ben segur, ni que sigui en alguna ocasió, els heu tastat: l'amanida, la botifarra amb mongetes, el bacallà a la llauna, l'escudella i carn d'olla, els calamars a la romana, e l trinxat de col i patata, l'arròs a la cubana i a la cassola, la fideuà, la paella, etc. El text va acompanyat amb 130 imatges.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesALBERTI EDITOR
2021
226 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788472461772
Idioma: CATALÁNMateria: Gastronomía

TEMAS