alt text
Añadir a favoritos

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

BORRÀS, JOSEP/ BORRÀS, DAMIÀ

IVA incluido

Descripción
De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades Des de fa segles, la cuina de Menorca ha aplegat olors i sabors molt variats, com a conseqüència de la seva privilegiada situació. El cuiner Josep Borràs (Maó, 1931)i el seu fill Damià (Maó, 1957), poeta i gastrònom, ens conviden a entrar a la seva cuina per assaborir un centenar i mig de plats extraordinaris, en què trobareu el bo i millor de la cuina tradicional de l'illa.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesVIENA EDICIONS
2021
176 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788417998486
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS