PER QUÈ? MENGEM?

L'ORIGEN DE 47 PLATS HABITUALS

Vidal, Albert

Alberti Editor

2021

226 pàgines

Format: Rustega

ISBN: 9788472461772

Idioma: Català

Matèria: Gastronomia

Els plats que formen la cuina catalana han evolucionat al llarg de la història, fins assolir una gran acceptació. Us presentem la història i evolució de 47 menjars ben coneguts, fins i tot podríem dir que populars que, de ben segur, ni que sigui en alguna ocasió, els heu tastat: l'amanida, la botifarra amb mongetes, el bacallà a la llauna, l'escudella i carn d'olla, els calamars a la romana, el trinxat de col i patata, l'arròs a la cubana i a la cassola, la fideuà, la paella, etc. El text va acompanyat amb 130 imatges.

19,00 € IVA inclòs

Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc.
El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.

Comprar Recomanar

Altres obres de "Vidal, Albert"

Laie et recomana