22 de gener de 2021

BCNegra 2021

BCNegra 2021

La selecció de llibres de Laie per la BCNegra 2021

La protagonista de l’edició d’enguany del BCNegra, fins al 31 de gener, és la Rambla barcelonina. Les 52 taules rodones programades s’han traslladat al format digital i es podran seguir a través de la web del festival via streaming.

Hi participaran més de 100 autors, nacionals i internacionals, i aquest any el premi Pepe Carvalho s’atorgarà a l’escriptora nord-americana Joyce Carol Oates, en un acte virtual en directe.

Els llibreters de Laie t'ofereixen una selecció de les novetats i dels títols més rellevants de BCNegra 2021. Destaquem L’estiu circular / El verano irrespirable, de la francesa Marion Brunet, obra mereixedora de diversos premis del gènere negre i que reflexiona sobre la societat francesa, l’adolescència i els problemes socials.

A Catedrales l’argentina Claudia Piñeiro ens presenta una història sobre els secrets familiars, el fanatisme i la pressió social que pateix la dona. Tres dones són les protagonistes de la intriga psicològica de Tres, la novel·la de l’israelí Dror Mishani editada en català i en castellà, un thriller elegant i intel·ligent.

Finalment, destaquem la darrera obra del prolífic Andreu Martín, Ara direu que estic boig, una novel·la que reflexiona sobre els trastorns i les psicopaties.

Aquí sota podràs descobrir tota la nostra selecció de títols.

Destacats

icono Posts del magazine relacionats