19 de novembre de 2020

Laie col·labora, un any més, amb el Dart Festival

Laie col·labora, un any més, amb el Dart Festival

Descobriu la bibliografia i una selecció d'objectes exclusius per a l’edició de 2020 del Dart Festival.

El Dart Festival és el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani. Enguany arriba a la seva quarta edició i se celebrarà del 26 de novembre al 8 de desembre, en línia a través de Filmin, i presencialment als Cinemes Girona de Barcelona el 6 de desembre amb l'estrena de "Keith Haring: Street Art Boy".
El programa presenta 15 llargmetratges i 5 curts sobre temàtiques com la fotografia, el comissariat d’art, la pintura, la performance, l’arquitectura i els moviments artístics, entre d’altres. Aquest innovador festival es proposa oferir una nova via d’apropament a l’art contemporani a través del cinema, a banda de donar difusió a documentals nacionals i internacionals.
Alguns dels grans noms de l’art contemporani que es presenten en els documentals d’aquesta edició són: Keith Haring, Marina Abramovic, Ai Weiwei, László Moholy-Nagy i Cindy Sherman.
A continuació trobareu la bibliografia i una selecció d'objectes exclusius que hem preparat per a l’edició de 2020 del Dart Festival.

Autor: Laie

Comparteix

Següent

Destacats

Destacats

icono Posts del magazine relacionats