18 de març de 2021

Llegeix sense restriccions. Teatre

Llegeix sense restriccions. Teatre

M'encanta aquesta sensació d'entrar a un teatre ple”, deia fa uns anys el productor de cinema Brett Ratner. Malauradament, aquesta emoció ara mateix sembla llunyana. La pandèmia de covid-19 ha afectat de manera directa en les arts escèniques. Primer, amb el confinament i la paralització de tota l' activitat econòmica. Mesos després, amb les restriccions imposades per la pandèmia, que els ha obligat a obrir amb el 50% del seu aforament.

Les dades són dramàtiques. El sector teatral ha hagut d'anul·lar 5.341 funcions de 510 espectacles només a Barcelona. Un any catastròfic i un nou horitzó ple de desafiaments. A Laie volem destacar l'esforç que totes les sales i companyies de teatre estan realitzant per a continuar aixecant el teló. Aquesta selecció de títols de teatre és un reconeixement i agraïment al sector.

CONVERSA: xerrada sobre l’adaptació teatral de la novel·la d’Irene Solà Canto jo i la muntanya balla. Amb la intervenció de Joan Arqué, codirector de l'obra teatral i Rita Rakosnik, periodista literària de Núvol. Modera Andreu Gomila, crític i periodista. Clica aquí per veure el vídeo.

Autor: Laie

Comparteix

Destacats