6 de novembre de 2020

Objectes de desig. Surrealisme i disseny 1924 - 2020

Objectes de desig. Surrealisme i disseny 1924 - 2020

CaixaForum Madrid, del 12 de novembre de 2020 al 21 de març de 2021.

El 1924 André Breton va publicar el Manifest surrealista, donant així el tret de sortida a un dels moviments d'avantguarda més destacats i influents. El surrealisme es va manifestar en diferents disciplines com ara la literatura, el cinema i les belles arts.

Aquesta exposició que ens presenta CaixaForum Madrid, produïda i organitzada amb el Vitra Design Museum, posa de relleu la gran influència del surrealisme en el disseny.

La mostra recull peces de diferents formats: pintures, escultures, objectes de col·lecció, cartells, revistes, llibres, fotografies i pel·lícules històriques. S'hi presenten des dels ready-mades de Duchamp fins als objectes escultura de Dalí, passant per obres de Giorgio de Chirico, Le Corbusier, Meret Oppenheim, Gae Aulenti i Achille Castiglioni entre molts d'altres.

A continuació podeu consultar la bibliografia de l'exposició, incloent el catàleg preparat pel Vitra Design Museum, en una preciosa edició. També us presentem una selecció d'objectes exclusius relacionats amb l'exposició.

Imatge: Studio65, Bocca, 1970 © Gufram/Studio65, foto: Jürgen HANS © Vitra Design Museum

Autor: Laie

Comparteix

Següent

Destacats

Destacats

icono Posts del magazine relacionats