26 de juny de 2020

Obrim Laie Museu Picasso!

Obrim Laie Museu Picasso!

Després d'uns mesos difícils degut a la situació actual derivada de la COVID19, tornem a obrir les portes de Laie Museu Picasso aquest dissabte 27 de juny. Retornem amb il·lusió, amb novetats i amb una nova llibreria.

Des d'aquest dissabte, i fins al 12 de juliol, podreu gaudir de descomptes en tots els productes de la nostra botiga i llibreria. Després de visitar el Museu, us podeu emportar a casa un record de Picasso amb un 10% de descompte, si es tracta d'un article cultural, o d'un 5% de descompte en el cas dels llibres.

PASSEU, PASSEU A LA NOVA LLIBRERIA DEL MUSEU PICASSO

És un moment idíl·lic per a redescobrir la nostra ciutat, visitar espais culturals com el Museu Picasso i conèixer la nova llibreria Laie que es troba dins del Museu. Durant aquestes últimes setmanes hem fet reformes a la nostra llibreria perquè us delecteu amb les seccions que tenim a la botiga: llibres de divulgació i assaig sobre la vida i l'obra de Picasso i l'art de la seva època; llibres sobre Barcelona, la seva història, art i arquitectura i llibres infantils relacionats amb Picasso i l'art en general.

Les entrades per visitar el Museu es poden comprar de manera anticipada aquí

Autor: Laie

Comparteix

Anterior

Següent

icono Posts del magazine relacionats

icono Activitats relacionades