23 d’abril de 2020

Qui va ser Anna Laetitia Barbauld?

Qui va ser Anna Laetitia Barbauld?

Com a aperitiu del curs Les invisibles, que tindrà lloc a partir de l'octubre de 2020, la doctora i professora Carme Font ens parla d'Anna Laetitia Barbauld (1743-1825), poeta i escriptora anglesa.

Carme Font explica breument el treball d’una autora ‘mal coneguda’, per dir-ho així, i destaca la seva aportació sobre responsabilitat col·lectiva en un moment de confinament molt semblant al nostre.

 

El curs Les invisibles ens permetrà endinsar-nos en l’obra d’autores desconegudes dels segles XVI, XVII i XVIII per tal d’extreure’n un valor intel·lectual, en una tasca enriquidora i transformadora dels nostres paradigmes de pensament androcèntrics.

Alhora, ens aproparà a una comprensió dels processos d’invisibilització de l’autoria femenina i a la recuperació del seu contingut mitjançant l’anàlisi d’una mostra representativa de dones que escrivien emprant gèneres literaris eclèctics i sovint menystinguts.

Impartiran les sessions especialistes de la UAB i membres del grup de recerca europeu WINKWomen’s Invisible Ink: Trans-Genre Writing and the Gendering of Intellectual Value in Early Modernity

Més informació a activitats@laie.cat

Comparteix

Anterior

Següent

icono Posts del magazine relacionats

icono Activitats relacionades