2 de desembre de 2020

Sostenim-nos

Sostenim-nos
La pandèmia de la Covid-19 ens ha obligat a repensar-ho tot: quines haurien de ser les prioritats i com es podria contribuir a canviar-les. Malgrat el dany que causa encara, hem observat com s’accelera la difusió de certs temes més enllà dels cercles acadèmics o militants: el consum responsable, la vida de barri o el bé comú guanyen presència arreu.
Hem elaborat una selecció bibliogràfica que aspira tant a aprofundir en aquests temes com a suggerir què s’hi podria fer. Conté propostes que van des de com viure sense plàstic a com plantejar una alimentació més sostenible, tot passant per diverses reflexions sobre el canvi climàtic. Hem afegit una selecció d’articles que per l’origen, els materials o la vida útil són també un gest per millorar la situació.
Durant les properes setmanes us anirem oferint diferents propostes que encoratgin i inspirin a seguir aquestes noves capacitats emergents, al mateix temps que a generar consciència de les dificultats que ens trobem diàriament en voler trobar solucions més justes i sostenibles de cara un millor futur.
El llibre escollit per aquesta setmana és Per què les dones salvaran el planeta / Por qué las mujeres salvarán el planeta, que recull veus destacades dels moviments feministes i ecologistes internacionals i posa de relleu que la igualtat de gènere és imprescindible per a l’acció climàtica.
Aquí teniu el llistat de les nostres propostes per un entorn més sostenible:

Autor: Laie

Comparteix

Llibres relacionats

icono Posts del magazine relacionats