01/03/2023

“El Señor de los Anillos en Concierto” al Palau Sant Jordi

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

Amb la voluntat de promoure la cultura des de noves perspectives, Laie col·labora amb el "Señor de los Anillos en Concierto"a Barcelona (14, 15 i 16 d'abril) i Madrid (6, 7 i 8 d'octubre). Cada un dels dies es projectarà en VOSE la pel·lícula corresponent de la trilogia amb l'orquestra en directe, també es pot adquirir un abonament per els tres dies.

Participa en els sortejos d'entrades dobles tant per als concerts de Barcelona com els de Madrid en el perfil d'Instagram de Laie. A més, per la teva fidelitat a Laie gaudeix d'un 15% de descompte comprant el teu abonament per als tres dies usant el codi 15LAIE, o un 10% en la compra de l'entrada per a un sol dia amb el codi 10LAIE.

Com a llibreria oficial dels concerts podràs trobar a Laie Pau Claris i a Laie CCCB la trilogia completa d'aquesta saga. Gaudeix d'un 5% de descompte en llibres i un 10% en objectes mostrant la teva entrada en qualsevol de les nostres llibreries i botigues.

-> Més informació sobre "El Señor de los Anillos en Concierto".

La música i el cinema són sempre un bon binomi, però si emmarquem totes dues disciplines en dos grans recintes com el Palau Sant Jordi de Barcelona i el WiZink Center de Madrid, la combinació és perfecta. No t'ho pots perdre!


Comparteix