July 6, 2020

Les llibreries i botigues Laie reobren portes

Les llibreries i botigues Laie reobren portes

A banda de poder visitar la llibreria de Laie Pau Claris i el seu cafè, et convidem també a visitar-nos a la resta de llibreries i botigues Laie i a recórrer les interessants exposicions que programen els museus:

 

Laie CCCB

Compta amb tot el fons disponible de les publicacions del CCCB, a més a més de les seccions d'art contemporani, arquitectura, disseny, pensament crític, història, literatura, cultura visual i música contemporània. Es poden trobar edicions d'artista, objectes de disseny contemporani i CD's de música experimental.

Al CCCB podràs visitar l'exposició Gameplay. Cultura del videojoc fins al 30 d'agost. Aquesta exposició ens proposa jugar i reflexionar sobre l’impacte en la cultura digital, en l’art i en la vida quotidiana d’uns jocs que han guanyat complexitat i influència al llarg dels anys.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie CaixaForum Barcelona

La llibreria està especialitzada en art, arquitectura, disseny i fotografia. Ofereix tot el fons disponible de les publicacions de l'Obra social "La Caixa". L'oferta es completa amb una selecció d'audiovisuals i música, objectes de disseny contemporani, edicions d'artista, obra gràfica i objectes relacionats amb les exposicions temporals. La secció infantil destaca per la gran varietat de llibres i jocs relacionats amb l'art.

Objectes de desig és l'exposició que Caixaforum Barcelona ens presenta fins al 27 de setembre i que posa de relleu la gran influència del surrealisme en el disseny.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie CosmoCaixa

La selecció de llibres es dirigeix a públics de totes les edats i interessos: nens i adults, curiosos i especialistes. A més a més, l'espai presenta una increïble selecció de jocs i objectes científics que el converteixen en un autèntic gabinet de les meravelles, per seguir experimentant a casa.

Al Museu de la Ciència de Barcelona hi podreu visitar l'exposició Sabres i mastodonts. La megafauna del Miocè, on hi trobareu espectaculars restes fòsils d'animals ja extints.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie Museu Picasso

A la nostra llibreria renovada, us oferim una amplia gamma d'objectes, audiovisuals i llibres sobre l'obra de Picasso i l'art del segle XX, reflex de les col·leccions permanents i de les exposicions organitzades pel Museu. Fins al 12 de juliol, podreu gaudir de descomptes en tots els productes de la nostra botiga i llibreria.

Al Museu Picasso, fins al 8 de novembre, podreu visitar l'exposició entorn l'objecte Jamais, de l’artista canari Óscar Domínguez, després de gairebé un segle sense haver estat exposat. També podreu fer un recorregut recomanat amb les obres d’art destacades de la col·lecció.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie Museu Nacional d'Art de Catalunya

Ofereix una amplia oferta bibliogràfica i de productes exclusius, dissenyats i produïts pel propi Museu, acuradament seleccionats, seguint criteris de qualitat i originalitat.

Al Museu Nacional, a banda de la col·lecció permanent, podreu visitar Son. Empremtes a les Valls d’Àneu, una intervenció d'Oriol Vilapuig que té com a protagonista les Valls d'Àneu.

Consulta l'horari de la botiga

 

MACBA store Laie

Llibreria i botiga especialitzada en art contemporani del MACBA, que ofereix més de 4.000 títols, entre llibres, revistes i catàlegs d’art. Són publicacions en un diàleg constant amb les exposicions, col•leccions i activitats del Museu. La botiga també ofereix una acurada selecció d’objectes de disseny inspirats en les obres i artistes de la Col•lecció MACBA, així com objectes de regal i peces úniques creades per dissenyadors vinculats al barri del Raval.

Fins al 13 de setembre el MACBA ofereix l'exposició Takis, la primera retrospectiva individual de l'artista grec a Barcelona. Es definia a si mateix com un "científic instintiu" i el seu treball està a mig camí entre l'art i la ciència.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie Recinte Modernista de Sant Pau

A la llibreria s’hi poden trobar llibres i objectes de divulgació del conjunt monumental, Barcelona i el Modernisme, juntament amb una selecció de productes d’Art Nouveau.

L’Hospital de Sant Pau, el recinte modernista més gran del món, situat a Barcelona, és una de les obres més importants de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Gaudeix dels seus edificis i dels seus amplis jardins.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie CaixaForum Madrid

Llibreria i botiga especialitzada en art contemporani. La llibreria compta amb les publicacions de la Fundació La Caixa i llibres d'art contemporani, fotografia, disseny, il·lustració i llibre infantil d'art. També s'hi pot trobar una àmplia selecció d'audiovisuals i música i una àmplia oferta de productes.

Fins al 6 de setembre, a CaixaForum Madrid es pot visitar l'exposició Vampirs. L'evolució del mite, una oportunitat per submergir-se en el món dels vampirs i conèixer les seves diferents facetes a partir de pràctiques artístiques diverses.

Consulta l'horari de la botiga

 

Fundació Mapfre Madrid

Llibreria botiga amb una oferta adaptada a cada programa expositiu: bibliografia general i específica, productes inspirats en la temàtica de les mostres, articles per al públic infantil i material per a artistes. 

Rodin-Giacometti és l'exposició que trobareu a la Sala Fundación MAPFRE Recoletos fins al 23 d'agost. 

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie CaixaForum Zaragoza

La llibreria compta amb tot el fons disponible de les publicacions de l’Obra Social de “la Caixa” i està especialitzada en publicacions Internacionals d’art contemporani, arquitectura, disseny, il·lustració, fotografia i llibre infantil d’art, amb una elaborada selecció d’obres i llibres d’artista, facsímils i objectes de disseny.

Fins al 25 d'octubre CaixaForum Zaragoza presenta l'exposició Luxe. Dels assiris a Alexandre el Gran.

Consulta l'horari de la botiga

 

Laie CaixaForum Sevilla

Llibreria i botiga especialitzada en art contemporani. Ofereix suport bibliogràfic i audiovisual a les exposicions, concerts, conferències i altres activitats organitzades pel centre.

CaixaForum Sevilla presenta l'exposició L'esperit de Montmartre en temps de Toulouse-Lautrec fins al 25 d'octubre.

Consulta l'horari de la botiga