alt text
Afegir a favorits

EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA

CARBADILLO, ELISENDA/ENRICH, MONTSERRAT

IVA inclòs

Descripció
El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica.A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolço s, galetes o aperitius.Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un interès creixent per les seves propietats antioxidants.Aquesta obra també esmenta la seva notorietat al llarg de la història, doncs la trobem en cançons, poemes, o bres de t...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEL FARELL EDICIONS
2021
152 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9788417116361
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia

TEMES