alt text
Afegir a favorits

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5

EL BACALLÀ · LA CARN · ELS MENUTS
MARQUÉS, VICENT

IVA inclòs

Descripció
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha ...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDICIONS SIDILLA
2022
0
Format:
ISBN: 9788412574708
Idioma: CATALÁN
Il·lustrador: MAYOL, MONTSE
Matèria: Gastronomia

TEMES