19 de abril de 2013

Aquest mes de maig dos llibres al Club de Lectura

Aquest mes de maig dos llibres al Club de Lectura

Al grup A (9 de maig) llegirem:

Carta d'una desconeguda, Stefan Zweig

 

"A tu, que mai no m'has conegut" Aquest era l'encapçalament d'una carta, dues dotzenes de fulls escrits amb presses, amb una lletra femenina, neguitosa i desconeguda, dirigida al novel·lista R. el dia del seu quaranta-unè aniversari.
 
 
Al Club de lectura veurem com Stefan Zweig posa tota la seva capacitat narrativa i la finor del seu estil al servei d'una història que esdevé un homenatge a l'amor més pur. Un homenatge als amants posseïdors del tresor de saber estimar sense correspondències.

 

Al grup B (23 de maig) llegirem:

Un altre pas de rosca, Henry James
Una de les històries més inquietants de tots els temps que atrapa al lector des de la primera pàgina. Una obra que se situa entre el thriler psicològic i la novel·la de terror on, una vegada més, hem de destacar la gran capacitat d'Henry James per plasmar una intensa observació piscològica.
L'autor dosifica amb una milimètrica saviesa els moments més terrorífics de la novel·la alhora que els situa en la realitat més quotidiana de manera que ens fa pensar en aquella frase que ell mateix defensava: "Les coses extraordinàries, ho són  molt més si ens passen a un de nosaltres, a vostè o a mi"


icono Posts del magazine relacionados