24 de marzo de 2013

D'abril a juny SIS LLIBRES al Club de lectura!

D'abril a juny SIS LLIBRES al Club de lectura!
Aquest trimestre, a cada grup llegirem llibres diferents. Així, les persones que assisteixen als dos grups tindran l'oportunitat de comentar sis llibres en lloc de tres. 
Grup A (dia 4 d'abril) 
 
Adreça desconeguda un llibre apassionant de Kressmann Taylor que actualment s'està representant com a obra de teatre a Barcelona.
 
 
 
Publicat per primera vegada l'any 1938, explica la història de dos homes, un jueu i un alemany, que s'estimen com a germans i han obert plegats una galeria d'art a Califòrnia. Però quan Martin decideix tornar a Alemanya veurem, a través de la correspondència que mantenen, com la seva relació va canviant paral·lelament als horrors que s'estan produïnt a l'Alemanya nazi. 
 
Grup B (dia 18 d'abril) 
Una narració d'Adolfo Bioy Casares dedicada a Jorge Luis Borges, on es relata una estranya història d'amor entre un home i una dona que viuen existències incompatibes en espais i temps oposats. 
 
"Adolfo Bioy Casares despliega una odisea de prodigios que no parecen admitir otra clave que la alucinación o que el símbolo, y plenamente los descifra mediante un solo postulado fantástico pero no sobrenatural". J.L. Borges

Autor: Maite

Comparte

Anterior

Clara 18/03/2013

Pianos i llibres

icono Posts del magazine relacionados