24/03/2013

D'abril a juny SIS LLIBRES al Club de lectura!

alt text
icon

Autor: Maite

Aquest trimestre, a cada grup llegirem llibres diferents. Així, les persones que assisteixen als dos grups tindran l'oportunitat de comentar sis llibres en lloc de tres.
Grup A (dia 4 d'abril)
Adreça desconeguda un llibre apassionant de Kressmann Taylor que actualment s'està representant com a obra de teatre a Barcelona.
Publicat per primera vegada l'any 1938, explica la història de dos homes, un jueu i un alemany, que s'estimen com a germans i han obert plegats una galeria d'art a Califòrnia. Però quan Martin decideix tornar a Alemanya veurem, a través de la correspondència que mantenen, com la seva relació va canviant paral·lelament als horrors que s'estan produïnt a l'Alemanya nazi.
Grup B (dia 18 d'abril)
Una narració d'Adolfo Bioy Casares dedicada a Jorge Luis Borges, on es relata una estranya història d'amor entre un home i una dona que viuen existències incompatibes en espais i temps oposats.
"Adolfo Bioy Casares despliega una odisea de prodigios que no parecen admitir otra clave que la alucinación o que el símbolo, y plenamente los descifra mediante un solo postulado fantástico pero no sobrenatural". J.L. Borges

Comparte