12/11/2020

Enrique de Hériz: Mentira

alt text
icon

Autor: Laie

Enrique de Hériz va ser un home excepcional, estimat i enyorat per tots els que el van conèixer. És l’autor de Mentira, que va merèixer el Premi Llibreter 2005.

Una reflexió sobre la veritat, la ficció i la mentida. La història es basa en una notícia errònia que dona per morta una antropòloga —que no té cap interès a desmentir la seva desaparició— a la selva de Guatemala, i la reacció de la seva filla, que viu a Barcelona amb la resta de la família. El replantejament de les històries familiars, el que és real i el que és inventat, de com ens expliquem la història i quanta veritat hi ha en els records.

Un llibre per llegir i rellegir, per descobrir el que les veritats i les invencions o les mentides aporten a les nostres històries personals.

El llibre intenta respondre a les preguntes que ens fem sobre nosaltres mateixos i destaca la poca importància que, al capdavall, té la veritat.

Enrique de Hériz: Mentira

Exhaurit durant molt de temps, l’editorial Navona l’ha reeditat en un nou format. Mentira d’Enrique de Hériz és el llibre que hem escollit per a representar l’any 2004 a la Biblioteca Laie.

Què és la Biblioteca Laie?

Comparteix