20 d’abril de 2020

Informació relativa a l'enviament i gestió de comandes

Informació relativa a l'enviament i gestió de comandes

La seguretat de tots és la nostra prioritat. Per això, hem reprès el nostre servei seguint unes estrictes mesures preventives especials en relació a la Covid-19. Per a la teva tranquil·litat volem respondre a tots els dubtes que puguis tenir respecte al procés d'entrega i a les mesures de seguretat.

Preguntes freqüents

- Quins són els terminis d'entrega a domicili?

Intentarem enviar-te la teva comanda el més aviat possible. Els nostres terminis d'entrega habituals són d' entre 48h i 72h. No obstant això, a causa de l'estat d'alarma, és possible que els terminis d'entrega es vegin afectats mínimament.

- Puc fer una comanda ara i recollir-la a la llibreria ?

Sí, l'horari de la llibreria és de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20.30h. Hem posat a punt la llibreria amb totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries.

- Sóc un client habitual o empleat i tinc descomptes personals. Com s'aplicaran a les meves comandes?

Recorda que sempre hauràs de registrar-te a la web amb el mail de la teva fitxa de client o en cas de treballadors Laie, e-mail d'empresa. Els descomptes i promocions de compra no són acumulables, sempre aplicarem a la teva comanda el descompte més avantatjós. 

Si ets treballador de Laie i no disposes de correu d'empresa, pots indicar "Treballador Laie" a l'apartat de comentaris de la comanda i el departament de comandes en tramitar-la aplicarà el descompte d'empleat. Et recordem que s'afegiran a la comanda les despeses d'enviament en cas que no ens indiquin el contrari. 

- Ha establert Laie mesures de seguretat en la preparació de comandes?

Sí, tot el nostre equip de llibreria segueix les recomanacions de les autoritats sanitàries respecte a la preparació de comandes i disposa d'equipaments d'higiene i de protecció personal adequats. A més, es desinfecten tots els productes i espais de treball.

- Com m'entregarà la comanda el repartidor?

Quan el missatger arribi a la teva adreça, parlarà amb tu a través del porter automàtic o mitjançant una trucada per establir un lliurament segur. El paquet es deixarà a terra i mai a la mà del destinatari.

- He de signar l'albarà d' entrega?

No. Per prevenció, el repartidor només prendrà nota del teu nom, cognoms i DNI. En cas que algú reculli la comanda per tu, s'haurà d'indicar a l'albarà.

- He de desinfectar el paquet quan el rebi?

La nostra recomanació és que, per prevenció, un cop hagis obert el paquet, netegis els llibres i articles amb desinfectant i et rentis les mans després. També és important desinfectar les superfícies que hagin tocat el paquet.

- He demanat la targeta Laie i vull fer una comanda. He d'esperar a rebre-la al meu domicili?

No et preocupis. Rebràs el teu número de targeta Laie per email perquè puguis gaudir de tots els seus avantatges el més aviat possible.

- Com puc posar-me en contacte amb Laie?

Pots escriure'ns a través del correu electrònic comandes@laie.es.

Aquí trobaràs més informació sobre totes les mesures preventives en relació a la Covid-19.

Seguim a prop teu, online.

Autor: Laie

Comparteix

Anterior