29 de juny de 2020

Laie, guanyadora del Premi Memorial Pere Rodeja 2020

Laie, guanyadora del Premi Memorial Pere Rodeja 2020

L'equip de Laie vol agrair la distinció amb el IX Premi Memorial Pere Rodeja a Laie Pau Claris, atorgat pel Gremi de Llibreters de Catalunya. La nostra llibreria s’ha destacat com un lloc de “referència per al conjunt del país i de gran activitat cultural i aposta literària”. Ens alegra també que es reconegui el nostre director literari, Lluís Morral, com a referent del sector amb una menció especial.

Aquest premi coincideix, precisament, amb la commemoració dels primers 40 anys de la llibreria situada al carrer de Pau Claris 85. Degut a la situació actual, no podrem celebrar aquest important aniversari com tots imaginàvem. Per aquesta raó, rebre aquest guardó ens ajuda a mirar cap al futur amb il·lusió i amb ganes de continuar oferint un punt de trobada del món cultural obert a tothom.

Per descomptat, aquest agraïment és també per als clients i les clientes, que sempre ens han fet confiança i han estat al nostre costat.

El Premi Memorial Pere Rodeja ha destacat en la en la IX edició el model de Laie com a llibreria de referència i de prescripció. Aquest guardó té com a objectiu distingir el treball d'una persona o entitat que hagi destacat per la seva atenció, disposició i suport respecte a les activitats dels llibreters i la seva difusió. En l’edició d’enguany també s’ha premiat el periodista i escriptor Rafel Nadal,  “per ser un autor que sempre ha defensat i estimat les llibreries”.

Autor: Laie

Comparteix

Anterior

Següent

icono Posts del magazine relacionats