18 de març de 2021

Llegeix sense restriccions. Viatges

Llegeix sense restriccions. Viatges

La covid-19 ha impactat de ple en els viatges i el turisme, un sector clau en l'economia, que venia mantenint xifres de creixement accelerades en els últims deu anys. Aquestes bones dades del sector turístic d'antany res tenen a veure amb la situació actual en la qual es troba després de l'impacte de la crisi sanitària.

El sector dels viatges s'ha enfrontat i continua lluitant contra la major crisi de tota la seva història. En els pròxims mesos descobrirem si la pandèmia ha canviat dràsticament els hàbits en el turisme i si ens trobem davant la fi del turisme de massa i de les ciutats globals com sostenen alguns experts. Mentrestant, us convidem a viatjar amb la lectura amb títols com La India por dentro (Álvaro Enterria) o En Terra de Dionisio (María Belmonte).

CONVERSA: Es més literatura de viatges la Patagònia de Bruce Chatwin que el Londres de Virginia Woolf? La llibretera Cèlia Estatuet ens parla de les fronteres d’una secció que ens ha permès viatjar amb paraules quan no hem pogut viatjar amb maletes. I ens recomana llibres: clàssics i novetats que ens porten ben lluny... o ben a prop, perquè és ben estrany que calgui una pandèmia per descobrir llocs que tenim a tocar. Clica aquí per veure el vídeo.

Autor: Laie

Comparteix

Destacats