10 de maig de 2021

teamLab. Art, tecnologia i natura

teamLab. Art, tecnologia i natura

Caixaforum Barcelona, del 17 de maig de 2021 al 9 de gener de 2022

Caixaforum Barcelona ens ofereix, de la mà de teamLab, una experiència immersiva i multisensorial on les accions dels visitants provoquen canvis en l’espai i generen imatges úniques i irrepetibles. Es tracta d’un procés de creació col·lectiva que ofereix infinites possibilitats i on es reflexiona sobre les relacions entre art, tecnologia i naturalesa.

teamLab és un col·lectiu sorgit al Japó l’any 2001 format per professionals de diferents disciplines (art, programació, enginyeria, matemàtica o arquitectura) que investiga les vinculacions entre l’art, la tecnologia, el disseny i la natura amb l’objectiu d’explorar la relació dels individus amb el món que els envolta.

S'hi podran veure dues instal·lacions. La primera, Born from the darkness, a loving and beautiful world, permet crear un món entre tots. En canvi, a Graffiti nature: lost, immersed and reborn, viatjarem fins a un ecosistema habitat per una diversitat de criatures en el qual cal mantenir l’equilibri entre la flora i la fauna.

I per seguir reflexionant sobre la relació entre art i noves tecnologies, a continuació podeu veure la bibliografia recomanada per aquesta exposició i una selecció d'objectes exclusius.

Destacats

Destacats

icono Posts del magazine relacionats